Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відеохіт: мавпа винайшла таксі у тваринному світі

Джерело: Новости Ю Инфо

Відеохіт: мавпа винайшла таксі у тваринному світі
13 Тра 2023 17:55 | Новини України

Вчені вже давно вивчають поведінку мавп, щоб довести, що у цих тварин набагато більше спільного з людьми, ніж на перший погляд. Мавпи вміють спілкуватися жестами, вміють відчувати співчуття і мають велику кількість якостей, які ріднять їх з людиною. У відеоролику нижче розповідається про те, чим ще схожі люди та мавпи.

Є теорія про те, що ліньки є двигуном прогресу. Лінива людина, яка має певні потреби та обов’язки, постарається зробити все можливе для того, щоб виконати все, що від неї вимагається, витративши мінімум зусиль. Найбільш лінивою твариною вважається лінивець. Цей стереотип виник через те, що ця тварина дуже повільно рухається. Чи є якийсь лінивіший звір, ніж лінивець?

Виявляється, є. Туристи зняли на камеру одне цікаве явище. Спочатку здається, що оператор просто рухається за собаками, що біжать, і знімає їх зі спини, але потім стає ясно, що не все так просто. На спині одного собаки сидить маленька мавпа. Вона сидить так, ніби домовилася із собакою про те, щоб її доставили у вказане місце за певну винагороду. Мавпа могла б з легкістю подолати цю відстань, але натомість вона вирішила скористатися собачим таксі.

Оставить комментарий

avatar
250