Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мультсеріал “Гріфіни” висміяв життя в Росії і розлютив депутатів країни-агресора

Джерело: Новости Ю Инфо

Мультсеріал “Гріфіни” висміяв життя в Росії і розлютив депутатів країни-агресора
11 Тра 2023 15:55 | Новини України

Популярний мультсеріал “Грифіни” (Family Guy), який виходить у США з 1999 року, випустив два епізоди, які висміюють життя в Росії.

Жорстка сатира, яку багато глядачі визнали правдоподібною, викликала обурення в РФ, а депутатка Держдуми від Челябінська Яна Лантратова вже закликала заборонити показ серій, що “порочать” її місто.

19 епізод 21 сезону називається “З Росії з любов’ю”. У ньому персонажі “Гріффінів” Мег, Стьюї та Брайан приїздять до Челябінська, щоб відновити вкрадений російським хакером аккаунт в Instagram. Там вони зустрічають хакера Івана, який зізнається, що зламав Instagram тільки для того, щоб відчути, що живе гарним американським життям.

В епізоді зображені бездомні, гори сміття та бруду, зруйновані будинки, алкоголіки, токсичні відходи та тотальний контроль влади над життям людей. Росіяни у ньому п’ють, мочаться у корита, копаються на звалищах, б’ють чоловіка з українським прапором.

20 епізод “Грифінів” “Доросла освіта” продовжує російську історію. У ньому Мег залишається з Іваном і виходить за нього заміж, але випадково чує, як чоловік зловтішається, що використав її тільки заради грін-карти, аби дістатися США. В якості помсти Мег публікує кілька твітів від імені Івана, критикуючи спосіб життя росіян, після чого його вбивають спецслужби.

Оставить комментарий

avatar
250