Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Не впорається сама: у США жінку не пускали до туалету у супермаркеті через вік

Джерело: Новости Ю Инфо

Не впорається сама: у США жінку не пускали до туалету у супермаркеті через вік
4 Тра 2023 08:01 | Новини України

22-річній дівчині з Сіетла, штат Вашингтон (США), не дозволяли скористатися туалетом усередині продуктового магазину, поки вона не показала документ, що підтверджує її вік. Співробітники супермаркету сказали, що вона виглядала “надто молодою”, щоб самостійно сходити до туалету. Про це пише The Mirror.

Американка на популярному форумі Reddit розповіла про досить дивний випадок у магазині.

Дівчина їхала додому зі своїм хлопцем, але їй потрібно було зупинитися поблизу супермаркету, щоб скористатися послугами їхньої вбиральні.

Жінка ввічливо запитала у працівника магазину код туалету, але її попросили показати посвідчення особи, щоб переконатися, що вона “досить доросла” для користування туалетом.

“Я запитала менеджерку, який код для входу в туалет. Це звичайна справа для продуктових магазинів у Сіетлі — мати коди для входу через велику кількість безпритульних. Потім вона попросила у мене посвідчення особи”, — написала американка.

Попри всі запевнення 22-річної дівчини, що вона доросла, працівники супермаркету не дозволяли їй відвідати туалет, поки вона не продемонструвала свого посвідчення особи. Після того, як жінка дістала документ з гаманця і показала його менеджерці, вона повідомила код і дозволив скористатися туалетом.

Оставить комментарий

avatar
250