Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юрій Великий з “Квартал 95” насмішив пародією на Соловйова (відео)

Джерело: Новости Ю Инфо

Юрій Великий з “Квартал 95” насмішив пародією на Соловйова (відео)
1 Тра 2023 15:01 | Новини України

Популярний український комік, актор та зірка “Квартал 95” Юрій Великий, який до війни пародував Зеленського у концертах “Вечірнього кварталу”, а тепер почав робити влучні пародії на росіян і все, що пов’язане з цією темою. Так, цього разу артист опублікував у своєму Instagram і на ютуб-каналі відео, в якому спародіював мерзенного пропагандиста Соловйова та його реакцію на дзвінок президента Китаю Володимиру Зеленському.

У ролику Юрій перетворився на Соловйова, який веде свій відеоблог, коментуючи події довкола російської війни в Україні. Він повторив усі манери, мова і звички мерзенного пропагандиста, повністю вживши в роль.

У підписі до публікації на ютуб Великий розповів про тему своєї нової пародії: “Днями президент Китаю Сі Цзіньпін вперше зателефонував Володимиру Зеленському. Цей дзвінок відбувся вже через кілька днів після того, як китайський посол розлютив Європу, поставивши під сумнів суверенітет пострадянських держав. Природно. , більшість російських пропагандистських медіа не могли оминути цю тему стороною, і очолить сьогодні цей “негативний процес” головне “невдоволення” РФ – Рудольфович”.

Оставить комментарий

avatar
250