Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Українці «тролять Путіна»: використовують відео, яке зняте над Кремлем

Джерело: Новости Ю Инфо

Українці «тролять Путіна»: використовують відео, яке зняте над Кремлем
28 Кві 2023 19:01 | Новини України

Згідно з британським виданням Newsweek, українці за допомогою відео, що нібито зняте шпигунським дроном, висміюють Путіна, показуючи Червону площу в центрі Москви.

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко оприлюднив це відео у своєму твіті, що зображувало польот птаха над центром Москви та Червоною площею.«Цього року в країні-агресорі не буде жодних демонстрацій чи мітингів до 1 травня. Російська влада також не буде проводити традиційний марш «Безсмертний полк» 9 травня», – написав Антон Геращенко у твіті і додав запитання про те, чи в Москві не планують «надзвичайні» посадки дронів на 9 травня.

Часопис Newsweek додав, що не зміг самостійно перевірити достовірність кадрів і зв’язався з МЗС України електронною поштою, щоб отримати коментар.

На другий день, 25 квітня, Геращенко продовжив публікувати твіти про те, що росіяни вирішили закрити центр своєї столиці в дні травневих свят.

«Червона площа буде закрита для відвідування з 27 квітня по 10 травня у зв’язку з підготовкою і проведенням параду. Якщо я правий, такого в історії Москви не було – навіть у 1941 році. Кремлівська влада чогось боїться?» – запитує у твітері Геращенко.

Оставить комментарий

avatar
250