Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Чебурашки на допомогу – окупантам під Мелітополем передали безглузду гуманітарку (фото)

Джерело: Новости Ю Инфо

Чебурашки на допомогу – окупантам під Мелітополем передали безглузду гуманітарку (фото)
28 Кві 2023 13:01 | Новини України

Рашисти в Мелітополі знову і знову доводять, що “умом россию не понять”. Усе, чим займаються росіяни на тимчасово підконтрольних їм територіях, у розсудливих людей викликає лише шок і здивування.

Чого тільки варта їхня хвалена гуманітарна допомога. Так, на Старий Новий рік учасників “спецоперації” обдарували в’язаними шкарпетками, які виготовили місцеві любителі “руського міра” похилого віку. З днем захисника вітчизни вояків вітав проросійськи налаштований житель Криму. Як презент ветеран морської піхоти привіз загарбникам, які несуть службу в мороз на блокпосту, огірки.

І ось на Мелітопольщину приїхала нова партія гуманітарки від рашистів. На своїх пропагандистських ресурсах окупанти повідомили, що з Ялти було доставлено консерви, сухі супи, засоби особистої гігієни, покришки для УАЗів, ліки, окопні свічки, маскувальні сітки. Але це не найважливіше – для солдатів “другої армії світу” привезли плюшеві іграшки.

Мабуть, рашисти дійсно думають, що м’які іграшки – це те, що потрібно зараз військовим рф на фронті. Особливо вони актуальні зараз, коли напередодні контрнаступу ЗСУ окупанти масово нарікають на командування і просять підкріплення “поки не пізно”.

Оставить комментарий

avatar
250