Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Італієць за допомогою трактора створив найбільший у світі портрет Пабло Пікассо

Джерело: Новости Ю Инфо

Італієць за допомогою трактора створив найбільший у світі портрет Пабло Пікассо
19 Кві 2023 15:01 | Новини України

Щоб відзначити 50-ту річницю смерті Пабло Пікассо, італійський художник Даріо Гамбарін вирішив вшанувати спадщину видатного митця за допомогою трактора.  Використовуючи поле у Вероні як полотно площею понад 82 тисячі квадратних метрів, Гамбарін накреслив репродукцію автопортрета Пікассо 1907 року. Тепер це найбільший у світі портрет Пікассо.

Даріо Гамбарін зазначає:

Пікассо — не перша відома постать, яку Гамбарін зобразив таким способом. Раніше, серед інших, він створив масивні портрети Джо Байдена, Дональда Трампа, Барака Обами та Джона Ф. Кеннеді. Його твори часто проливають світло на екологічні, релігійні питання та проблеми соціальної справедливості.

Гамбарін зазвичай створює свої унікальні витвори мистецтва на сільськогосподарських угіддях після збирання врожаю, але до того, як буде висаджено нове насіння. Оскільки його мистецтво залежить від погоди, він має негайно робити зображення або відео своєї роботи, перш ніж вона зникне. Художник зазначає:

Портрет Пікассо має особливе значення для Гамбаріна, який дивиться на іспанського художника як на джерело художнього натхнення. Він заявляє:

Оставить комментарий

avatar
250