Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мережу підкорила кішка, що потоваришувала з щуром

Джерело: Новости Ю Инфо

Мережу підкорила кішка, що потоваришувала з щуром
17 Кві 2023 22:00 | Новини України

Пацюк чоловічої статі, якому пізніше дали прізвисько Купер, разом із його родичами продавали у Нью-Йоркському зоомагазині виключно на корм зміям.

Купер та інші щури з цієї клітини вважалися належать до декоративної породи дамбо, але вуха у них були цілком звичайними (у дамбо щурів вуха великі), а вовна була звичайного рудуватого забарвлення як у диких щурів-пасюків. Тому як домашні вихованці цих щурів у зоомагазині майже ніхто не купував.

Коли до цього магазину прийшла 55-річна Полін Морін та побачила табличку на клітці з щурами «На корм зміям», їй стало дуже шкода гризунів. Недовго думаючи, Морін купила у зоомагазині всю клітку з цими пацюками та принесла їх додому.

А потім один щур вибрався з клітки і пішов гуляти по дивані. У цей момент щуром зацікавилася кішка Полін на прізвисько Пруденс.

Три роки тому Пруденс підібрали з вулиці, і Полін взяла її із притулку. Пруденс можливо раніше була знайома з щурами, проте побачивши цього щура вона не висловила жодної агресії, а потім і зовсім підійшла, лягла поруч і почала вилизувати щура немов та була її кошеням.

Оставить комментарий

avatar
250