Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Залишила касиру милу записку: у США 78-річну жінку судять за пограбування банку

Джерело: Новости Ю Инфо

Залишила касиру милу записку: у США 78-річну жінку судять за пограбування банку
12 Кві 2023 17:00 | Новини України

У США прокуратура звинуватила 78-річну жінку в пограбуванні банку в штаті Міссурі. Під час пограбування пенсіонерка підсунула касиру милу записку, у якій попросила вибачення й зазначила, що не хотіла нікого налякати.

Прокуратура стверджує, що Бонні Ґуч, яка вже має дві судимості за пограбування банків, намагалася втекти з готівкою з фінансового банку Goppert у Плезант-Гілл. Ґуч підійшла до каси банку 5 квітня і підсунув касиру записку, у якій, серед іншого, було написано:

Прокурори також стверджують, що Ґуч стукала по лічильнику, щоб пришвидшити касира, кажучи не рахувати гроші, а “просто віддати їх їй”.

Потім Ґуч втекла на позашляховику Buick з реєстраційним номером інваліда. За даними місцевих ЗМІ, коли поліцейські зупинили її на парковці, вони виявили готівку, розкидану на підлозі й помітили, що в машині сильно пахне алкоголем. Начальник поліції Плезант-Гілл Томмі Райт зазначив, що цей випадок був “незвичайним” і “сумним”. Полісмен заявив:

Прокуратура висунула Ґуч звинувачення в крадіжці у фінансовій установі. Вона перебуває під вартою у в’язниці округу Касс із заставою у 25 000 доларів.

Оставить комментарий

avatar
250