Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Андрій Рибак та Фіма Константиновський із “Ліги сміху” розсмішили власною версією треку про “гарну українку”

Джерело: Новости Ю Инфо

Андрій Рибак та Фіма Константиновський із “Ліги сміху” розсмішили власною версією треку про “гарну українку”
11 Кві 2023 14:00 | Новини України

Відомий гуморист, учасник “Ліги сміху”, а також учасник першого сезону шоу “Холостячка” Андрій Рибак разом із колегою “по цеху” Фімою Костантиновським зробили “кавер” на пісню про “гарну українку”, яка стала мемом у соцмережах. Відповідний ролик опублікували в instagram.

Нещодавно у мережі наробив галасу трек співачки Юлії Лущинської “Гопак”. Реакція українців на трек була дуже спірною, адже спочатку його критикували за відверту “шароварщину”, а потім взагалі почали використовувати для мемів.

Так, Андрій Рибак та Фіма Костантиновський вирішили обзавестися своєю версією гучної пісні. Гумористи записали кавер прямо за кермом автомобіля, поставивши камеру на панель приладів. В якості “мінусу” вони вибрали не оригінальну мелодію, а знаменитий хіт Bon Jovi “It’s My Life”.

Варто зазначити, що рок-версія “Гопака” у виконанні гумористів отримала схвалення з боку українців. Дехто зажадав повної версії треку.

“Прикольно”, “Це підпал”, “Це неперевершено, мед для вух”, “Це просто бомба. Хотілося б усю пісню від вас почути”, – написали у коментарях під роликом.

Оставить комментарий

avatar
250