Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Майстер хрускоту. Швед потрапив до Книги рекордів Гіннеса через “гучні” суглоби (відео)

Джерело: Новости Ю Инфо

Майстер хрускоту. Швед потрапив до Книги рекордів Гіннеса через “гучні” суглоби (відео)
9 Кві 2023 23:00 | Новини України

26-річний Олле Лундін зі Швеції встановив новий світовий рекорд, хруснувши суглобами 46 разів поспіль, про що повідомляє Книга рекордів Гіннеса. Він побив попереднє досягнення, що належить Камалю Похрелу з Непалу, який примудрився хруснути суглобами 40 разів у грудні 2022 року.

За словами Олле, підготовка до встановлення рекорду тривала “зовсім небагато”. Він цілий місяць тренувався хрустіти суглобами в різній послідовності, щоб визначити найефективніший порядок. У день “Х” він уникав різких рухів, щоб запобігти хрускоту суглобів до того, як спробує встановити рекорд.

Для успішного досягнення рекорду між кожним тріском має бути не більше трьох секунд. Якщо суглоб не тріщить з першого, претендент повинен перейти до наступного. Олле витратив кілька годин на практику, щоб визначити “ідеальний порядок хрускоту”, проте виконати його в стані стресу виявилося складніше, ніж очікувалося. У результаті Лундін все ж зміг досягти своєї мети.

Спроба запису рекорду мало не зірвалася через скрипучу підлогу в студії, і Олле дуже боявся, що скрип підлоги переплутають із хрускотом його суглобів, що завадить точному підрахунку. Однак мікрофон вловив усі потрібні звуки, і рекорд був побитий.

Оставить комментарий

avatar
250