Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юрій Великий з “Квартал 95” перевершив Лукашенка у новій пародії (відео)

Джерело: Новости Ю Инфо

Юрій Великий з “Квартал 95” перевершив Лукашенка у новій пародії (відео)
3 Кві 2023 01:00 | Новини України

Популярний український комік, пародист та актор студії “Квартал 95” Юрій Великий, який до початку війни пародував Зеленського в концертах “Вечірнього кварталу”, тепер робить ролики про Лукашенка, путін та інших російських персонажів. Так, цього разу артист опублікував у своєму Instagram та ютуб відео з пародією на самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Як виявилося, нова пародія Юрія стосується виступу білоруського диктатора перед народом та національними зборами. У цьому зверненні Лукашенко порушив теми “перемир’я”, “ядерних пожеж” та “що у всьому винен Захід”. Відповідно і пародія коміка на всі ці марення самопроголошеного президента.

У підписі до публікації на ютуб Великий написав: “31 березня самопроголошений президент Білорусі Лукашенко звернувся до білоруського народу та національних зборів. Стендапіл Григорович цього разу на теми “перемир’я”, “ядерних пожеж” і “що у всьому винен Захід”. Ну і звичайно багато говорив “про незалежність” – саме про те, що від нього вже, за великим рахунком, не залежить”.

Оставить комментарий

avatar
250