Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Загадкова гора в Японії: це місце притягує до себе НЛО

Джерело: Новости Ю Инфо

Загадкова гора в Японії: це місце притягує до себе НЛО
29 Бер 2023 18:00 | Новини України

Префектура Фукусіма за межами Японії найчастіше асоціюється з аварією на місцевій АЕС у 2011 році. Але тут також є гора Сенганморі, висота якої становить приблизно 460 метрів, і її місцеві жителі вважають “магнітом” для НЛО. Десятки тисяч туристів щорічно приїжджають до містечка Іно, яке розташоване біля підніжжя гори, щоб на власні очі побачити місце, яке, як вважається, оповите позаземною таємницею, пише Daily Mail.

Місцеві ентузіасти, які живуть у містечку Іно та займаються аналізом зібраних відомостей про появу НЛО, змогли відкрити тут “інопланетний музей”, а в 2021 році тут з’явилася Міжнародна лабораторія НЛО. Тут збирають дані про неопізнані повітряні явища з усього світу.

У самому музеї НЛО місцеві ентузіасти зібрали майже три тисячі експонатів, які, як вважається, пов’язані з появою інопланетян у цьому регіоні Японії. Засновники музею заявляють про те, що тут зібрані тисячі секретних документів ЦРУ, в яких йдеться про спостереження невідомих літальних об’єктів по всьому світу та аналіз даних подій.

Оставить комментарий

avatar
250