Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У США відкрився Музей невдач, в якому розповідають про провали відомих компаній (відео)

Джерело: Новости Ю Инфо

У США відкрився Музей невдач, в якому розповідають про провали відомих компаній (відео)
28 Бер 2023 12:00 | Новини України

У Нью-Йорку відкрився Музей невдач, у ньому відвідувачі зможуть дізнатися, чому деякі новинки відомих брендів та компаній не припали до душі покупцям. Про це повідомляє NY1.

Одним із представлених експонатів була маска для обличчя Rejuvenique. 1999 року її рекламувала актриса Лінда Еванс, відома по серіалові “Династія”. Маска не тільки моторошно виглядала, а й мала електроди, які били струмом по обличчю.

“Вона ніколи не була схвалена будь-яким органом, але у відгуках говорилося, що відчуття таке, ніби тисяча мурах кусає ваше обличчя”, — сказав Семюел Вест, засновник та куратор Музею невдач.

У 2017 році чоловік заснував музей у Швеції, де можна ознайомитися навіть із продуктами харчування, такими як Crystal Pepsi, ароматизована вода для домашніх тварин та знаменита New Coke від Coca-Cola, яка була популярна у середині 1980-х років.

“Кока-Кола вирішила змінити свою оригінальну класичну формулу, створила хаос, і споживачі були дуже незадоволені та стурбовані тим, що у них не буде їхнього оригінального напою”, — розповів Вест.

Оставить комментарий

avatar
250