Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юрій Великий з “Квартал 95” смішно обіграв новину про розконсервацію танків у росії (відео)

Джерело: Новости Ю Инфо

Юрій Великий з “Квартал 95” смішно обіграв новину про розконсервацію танків у росії (відео)
27 Бер 2023 17:00 | Новини України

Популярний український комік, актор та зірка “Квартал 95” Юрій Великий, який до війни пародіював Зеленського у концертах “Вечірнього кварталу”, а тепер почав робити влучні пародії на росіян і все, що пов’язане з цією темою. Так, цього разу артист опублікував у своєму Instagram і на ютуб-каналі відео, в якому смішно обіграв новину про розконсервацію танків у Росії.

Так, у ролику Юрій перетворився на ведучого новин та спеціального кореспондента, і вони між собою обговорювали розконсервацію танка в одному з російських міст прямо з постаменту на площі. Виглядає це дуже смішно і навіть правдоподібно.

У підписі до відео на ютуб Великий написав: “Нещодавно в одному з ефірів Соловйова обговорювалося питання розконсервації танків Т-54. Його співрозмовник заявив, що окрім Т-54, якщо знадобиться, знімуть ще з постаментів і Т-34, з яких зможуть укомплектувати бронетанкову дивізію. І при цьому додав, що жарти на цю тему недоречні. Загалом, друзі, невеликий сюжет новин на тему розконсервації тих самих Т-34 з постаментів”.

Оставить комментарий

avatar
250