Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Китайський стартап винайшов машину для поцілунків на відстані

Джерело: Новости Ю Инфо

Китайський стартап винайшов машину для поцілунків на відстані
23 Бер 2023 16:00 | Новини України

Китайський стартап винайшов машину для поцілунків на великій відстані, яка передає дані про поцілунки користувачів, зібрані за допомогою датчиків руху, прихованих у силіконових губах, які одночасно рухаються під час відтворення отриманих поцілунків.

MUA – названий на честь звуку, який люди зазвичай видають під час поцілунку – також вловлює та відтворює звук і злегка нагрівається під час поцілунку, роблячи досвід більш автентичним, сказав Siweifushe з Пекіна.

Користувачі можуть навіть завантажувати дані про поцілунки, надіслані іншими користувачами через супровідну програму. На винахід надихнула ізоляція блокування. Під час найсуворішого карантину в Китаї влада забороняла мешканцям залишати свої квартири місяцями поспіль.

«Тоді у мене були стосунки, але я не міг зустрітися зі своєю дівчиною через карантини», — сказав винахідник Чжао Цзяньбо.

Тоді студент Пекінської кіноакадемії, він зосередив свою дипломну роботу на відсутності фізичної близькості під час відеодзвінків. Пізніше він створив компанію Siweifushe, яка 22 січня випустила MUA, свій перший продукт. Ціна пристрою становить 260 юанів (38 доларів).

Оставить комментарий

avatar
250