Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Британка зв’язала двометрову копію Букінгемського палацу (фото, відео)

Джерело: Новости Ю Инфо

Британка зв’язала двометрову копію Букінгемського палацу (фото, відео)
15 Бер 2023 21:00 | Новини України

93-річна Маргарет Сімен з Кейстор-он-Сі в Норфолку прославилася і здобула негласний титул “королева в’язання”, створюючи з ниток за допомогою гачка неймовірні роботи. Її останній шедевр – потужна двометрова копія Букінгемського палацу з вовняних ниток, на яку вона витратила вісім місяців, пише Daily Mail.

Для створення копії головної королівської резиденції Маргарет використовувала не лише нитки, а це не менше 100 клубків, а й блоки полістиролу для конструкції, а також дріт для створення воріт.

Навколо палацу бабуся розставила охоронців у ведмежих шапках, які дивляться на будівлю.

Наразі її твір демонструється на виставці The Forum на фестивалі Norfolk Makers у Норвічі, де Маргарет сподівається зібрати гроші для нового дитячого хоспісу у лікарні Адденбрукс, Кембс.

Пенсіонерка захопилася в’язанням 10 років тому, після того, як у 2013 році її чоловік Фред Сімен помер від раку простати, коли йому було 86 років. За цей час вона дов’язалася не лише до світової популярності, а й здобула за свої досягнення медаль Британської імперії. Гроші, виручені від продажу в’язаних виробів, а це понад 100 тисяч фунтів стерлінгів, вона віддавала на благодійність.

Оставить комментарий

avatar
250