Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ведучий “Орла і решки” Андрій Бєдняков висміяв зовнішність російських генералів

Джерело: Новости Ю Инфо

Ведучий “Орла і решки” Андрій Бєдняков висміяв зовнішність російських генералів
10 Бер 2023 18:00 | Новини України

Шоумен Андрій Бєдняков, який був телеведучим травел-шоу “Орел і Решка”, не зміг проігнорувати цей удар і прокоментував його.

Росія ще раз довела, що здатна лише намагатися залякувати мирне населення, роблячи терористичні нічні удари по країні. Вночі та вранці 9 березня по Україні росіяни здійснили близько 81 пусків ракет різного базування.

Шоумен Андрій Бєдняков, який був телеведучим травел-шоу “Орел і Решка”, не зміг проігнорувати цей удар і прокоментував його в Інстаграм-Сторіз. Принагідно знаменитий українець висміяв російських генералів.

Ведучий поділився, що сьогодні вранці його бадьорила зовсім не кава. Коли він прийшов до тями, ракетна небезпека ще тривала. Андрій Бєдняков пожартував про зовнішність російських генералів, які запускали ракети. Він підбадьорив фанів і побажав гарного дня.

“Навіть ж*по сина маминої подруги виглядає симпатичніше за обличчя тих генералів, які відповідають за ракетні атаки по Україні. Тримаємо лад. Доброго дня всім”, – написав Андрій Бедняков і висміяв російських генералів з Росії.

Оставить комментарий

avatar
250