Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Найбагатша людина всіх часів: чоловік знайшов і втратив цілий статок за 2 хвилини

Джерело: Новости Ю Инфо

Найбагатша людина всіх часів: чоловік знайшов і втратив цілий статок за 2 хвилини
7 Бер 2023 17:00 | Новини України

Одного разу в липні 2013 року американець відкрив свій рахунок у Paypal і виявив, що на його рахунок було зараховано 92 квадрильйони доларів ($92 233 720 368 547 800), що на короткий час зробило його найбагатшою людиною та єдиним квадрильйонером. Про це пише Ladbible.

Різні новинні видання, що дізнались про цю подію, поспішили зазначити, що на той момент житель округу Делавер був у мільйон разів багатшим за телекомунікаційного магната Карлоса Сліма, чий чистий капітал становив гігантські 67 мільярдів доларів.

“Це цікава річ. Я не знаю, можливо, хтось розважався”, — згадуючи цей момент, розповів Рейнольдс CNN.

Чоловік був вкрай здивований і трохи шокований, адже найбільше, що він коли-небудь заробляв через PayPal, було трохи більше 1000 доларів від продажу вінтажних шин BMW на eBay.

На жаль, усьому хорошому приходить кінець, і співробітники PayPal швидко усвідомили свою помилку та виправили проблему, перепросивши в Кріса за незручності.

В інтерв’ю газеті Philadelphia Daily News, яка спочатку опублікувала цю неймовірну історію, Рейнольдс розповів, що, побачивши ці цифри на своєму рахунку, він відчув себе “мільйоном баксів”. Нове видання тоді запитало Кріса, що він зробив би з грошима, якби міг їх зберегти, на що чоловік відповів, що погасив би державний борг і купив би “Філліс” (бейсбольну франшизу), якби зміг домовитися про хорошу ціну.

Оставить комментарий

avatar
250