Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відеоблогер насмішив YouTube, навчивши кішку запускати ракету (ВІДЕО)

Джерело: Новости Ю Инфо

Відеоблогер насмішив YouTube, навчивши кішку запускати ракету (ВІДЕО)
6 Бер 2023 23:00 | Новини України

На підготовку до експерименту пішли два місяці.

На підготовку до експерименту пішли два місяці. Відеоблогер розповідав, що навмисно ускладнив завдання, взявши як напарника тварину, яку важко навчити.

Робінсон був знайомий з основами ракетобудування за минулими випусками проекту, тому він швидко зміг зробити невеликий пристрій. Головною проблемою залишався Блю, який мав у потрібний момент натиснути кнопку і запустити ракету в небо.

Відеоблогер провів консультацію із професійним дресирувальником, який пояснив, як краще навчити кота виконувати своє завдання в експерименті. Спочатку Блю давали їжу після кожного натискання клікером, щоб у тварини виникла асоціація між двома процесами. Потім це потрібно було зв’язати із натисканням на кнопку.

За допомогою їжі, клікера та іграшки Блю все ж таки навчився робити те, що від нього вимагалося. Поступово до процесу дресирування Робінсон додав команду “Запускай”.

Через кілька тижнів автор веб-серіалу вирішив, що все готове для ракетного пуску. Він поставив саморобну ракету в полі і спорудив для кота спеціальну пускову кабіну: вольєр із місцем для тварини, кнопкою та спеціальним отвором для самого Робінсона.

Оставить комментарий

avatar
250