Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Цифрова економіка – пріоритет для Президента й нашої команди – радник Глави держави Михайло Федоров

Цифрова економіка – пріоритет для Президента й нашої команди – радник Глави держави Михайло Федоров
21 Чер 2019 15:25 | Новини України

21 червня в Адміністрації Президента України відбулося обговорення концепції «Держава у смартфоні» як одного з важливих компонентів цифрової економіки. На зустрічі були присутні представники міжнародних донорів і проектів технічної допомоги, зокрема Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Представництва Європейського Союзу в Україні, Шведського агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA), Швейцарського бюро співробітництва (SDC) тощо.

«Кожен із вас має та підтримує гарну ідею чи реформу для України. Наприклад, проект «єМалятко», електронний кабінет забудовника або систему е-взаємодії «Трембіта». Я також знаю, що кожен із вас стикається з величезними бар’єрами на цьому шляху. І кожен бар’єр має конкретне прізвище службовця, який стоїть на заваді. Ми хочемо знати ці прізвища й зламати ці бар’єри на шляху змін в Україні», – підкреслив радник Президента Михайло Федоров.

Він представив міжнародним партнерам цифровий план дій та базовий фреймворк цифрової економіки: від цифрової інфраструктури до цифрових навичок громадян та реалізації проектів цифрових трансформацій.

Оставить комментарий

avatar
250