Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Принц Гаррі позичив костюм у відомого актора для побачення з Меган Маркл

Джерело: Новости Ю Инфо

Принц Гаррі позичив костюм у відомого актора для побачення з Меган Маркл
14 Січ 2023 16:00 | Новини України

Том Харді позичив принцу Гаррі свій костюм із фільму “Шалений Макс: Дорога гніву” для таємної вечірки на Гелловін із Меган Маркл, коли вони ще зустрічалися. Як пише принц у своїх нових мемуарах “Spare”, він і його майбутня дружина збиралися оприлюднити свої стосунки в той час, але бажали отримати ще одну ніч анонімності.

Остання ніч принца Гаррі та Меган Маркл, проведена разом як неофіційна пара, була на гелловінській вечірці в Торонто, Канада. Не бажаючи ризикувати, що їхня ніч буде зіпсована тим, що Гаррі помічений, принц звернувся до актора Тома Харді за допомогою, попросивши позичити костюм його героя з фільму “Шалений Макс: Дорога гніву”. За словами Гаррі, Харді без вагань поділився реквізитом.

Гаррі розповів, що він одягнув костюм, коли пара відпочивала з невеликою групою близьких друзів у філії Soho House на костюмованій вечірці на тему апокаліпсиса. Принц зазначив, що у костюмі Шаленого Макса його було не впізнати. При цьому Меган була вдягнена у рвані чорні шорти, камуфляжний топ і панчохи в сіточку.

Оставить комментарий

avatar
250