Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Чоботи для риболовлі та сукні з часів школи: нова порція жартів над фото співробітниці Держприкордонслужби

Джерело: Новости Ю Инфо

Чоботи для риболовлі та сукні з часів школи: нова порція жартів над фото співробітниці Держприкордонслужби
9 Січ 2023 19:00 | Новини України

Публічна демонстрація свого розкішного життя в Парижі речницею Південного регіонального управління Держприкордонслужби Іванною Плантовською викликала бурхливу реакцію в користувачів соцмереж.

Про це пожартували в онлайн-виданні “Час ЗСУ”.

У виданні переконані, що речниця Держприкордонслужби насправді робила патріотичні фотографії, але люди цього не зрозуміли. Найімовірніше, жінка вирішила особисто відвідати Францію, щоб висловити подяку французам за їхню підтримку України в повномасштабній війні проти України,

Ще на одній фотографії був глибокий прихований (чи не дуже) сенс: Іванна Плантовська стоїть на тлі Ейфелевої вежі у чорних довгих чоботях з червоною підошвою, що, імовірно, символізує землю, политу кров’ю ворогів, по якій вона пройшлася, а також вона показує пальцями знак “V” – це означає перемога, тобто вона в неї вірить і вже передчуває.

Водночас в онлайн-виданні пошкодували жінку, адже на кожній фотографії вона в маленькій чорній сукні, що очевидно була придбана ще в школі, і вона просто з неї виросла, а от її чоботи дуже схожі на ті, які купують рибалки, але це й не дивно, оскільки речниця з Одеси. Певно, її зарплати вистачило лише на квиток до Парижу.

Оставить комментарий

avatar
250