Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Хмарочос для свиней побудували в Китаї (фото)

Джерело: Новости Ю Инфо

Хмарочос для свиней побудували в Китаї (фото)
2 Гру 2022 11:00 | Новини України

Багатоповерхова свиноферма незабаром буде введена в експлуатацію у Китаї, який споживає близько половини усієї світової свинини. Наразі свинокомплекс у провінції Хубей вже налічує 26 поверхів.

Висотний свинокомплекс у місті Ечжоу, розташованому в провінції Хубей, побудувала компанія Zhongxin Kaiwai, яка раніше займалася виробництвом цементу. Однак такий попит на м’ясо в Китаї продовжує зростати, і тому керівництво інвестора вирішило диверсифікувати свій бізнес, пише Daily Mail.

Зазначається, що оскільки вільного простору для будівництва масштабних об’єктів в Китаї не вистачає, в країні почали зводити багатоповерхові виробничі комплекси.

Місцевих же мешканців, втім, більше турбують запахи, які виділятиме “свинячий хмарочос” після повного заселення, пише видання.

Втім власники свиноферми кажуть, що вироблений гній перероблятимуть у біогаз та використовуватимуть для опалення та освітлення незвичайного хмарочоса. За день планують виробляти до 120 тисяч кубометрів. Цього біогазу має вистачити й на забезпечення свиней теплою водою та для миття п’ятачків.

Оставить комментарий

avatar
250