Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Росії зробили експонатом музею шкарпетку загиблого в Україні окупанта (фото)

Джерело: Новости Ю Инфо

У Росії зробили експонатом музею шкарпетку загиблого в Україні окупанта (фото)
30 Лис 2022 11:00 | Новини України

В експозиції Олексіївського краєзнавчого музею в Бєлгородській області РФ виставлено особисті речі, які належали молодшому лейтенанту Вадиму Рожкову. Російський військовий загинув у червні цього року у війні проти України на Донбасі. Про це повідомляє видання “Полігон” з посиланням на сайт державного каталогу музейного фонду Росії.

Як уточнюється, в експозицію музею, зокрема, потрапили “військові черевики для низьких температур”, камуфляжні штани та матроска Рожкова. Також відвідувачі можуть подивитися на “гольф спортивний”, який належав військовому. Він представлений в одиничному екземплярі, на відміну від взуття, що йде у парі.

В Олексіївському музеї є особисті речі й інших військових — Олексія Брянцева та Сергія Шевченка. Тут представлені куртка, кашкет і фляжка з написом “Седой”.

Серед інших предметів експозиції є також боксерські рукавички та армійський жетон росіянина Едуарда Іванченка, який служив у ЗС РФ на контрактній основі.

Журналісти пишуть, що музей у Бєлгородській області — не єдиний, де представлені речі загиблих у війні проти України росіян. Схожа експозиція є у музейному центрі Чумакова в Оренбурзі. Там зберігається книга із віршами Ельдара Муратшина, який загинув ще у березні.

Оставить комментарий

avatar
250