Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Видали китайський кросовер за “Москвич-3”: у мережі висміяли ганьбу “російського автопрому”

Джерело: Новости Ю Инфо

Видали китайський кросовер за “Москвич-3”: у мережі висміяли ганьбу “російського автопрому”
29 Лис 2022 18:00 | Новини України

Уросії на московському заводі “Москвич” почалося серійне виробництво нових авто “Москвич-3”, хоча розрекламована “російська заміна західному автопрому” виявилася практично повністю китайською.

Деталі для “Москвича-3” поставляються із КНР, пише видання “За кермом”. Наголошується, що це великовузлове складання китайського кросовера JAC JS4. Протягом кількох років РФ “планує перейти на власну модель”. Також зазначається, ціновий діапазон на авто буде в межах від 1,9 до 2,4 млн рублів.

Інформацію про це на своїй Twitter прокоментував російський блогер Рустем Адагамов. Він наголосив на цікавій деталі — китайці збирають і розбирають потім готові авто, після чого відправляють їх до Москви.

“Видання “За кермом” розповіло, як на заводі “Москвич” збирають китайські кросовери — це навіть не SKD, а DKD (Disassembled Knocked-Down) — тобто китайці збирають, а потім розбирають готові авто, відправляють їх до Москви, де їх знову збирають”, — зазначив Адагамов.

Таким чином, виходить, що до вже повністю зібраного в Китаї авто, росіяни додають кілька деталей, після чого гордо заявляють про те, що машина зроблена в Росії.

Оставить комментарий

avatar
250