Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський та канцлер Австрії на зустрічі в Києві обговорили підтримку України та посилення санкційного тиску на Росію

Володимир Зеленський та канцлер Австрії на зустрічі в Києві обговорили підтримку України та посилення санкційного тиску на Росію
9 Кві 2022 16:40 | Новини України

Президент Володимир Зеленський і Федеральний канцлер Австрії Карл Негаммер на зустрічі в Києві обговорили питання підтримки України на шляху до членства в Європейському Союзі, а також посилення санкційного тиску на Росію задля припинення агресії проти нашої держави.

«Проговорили декілька важливих питань щодо наших двосторонніх відносин, щодо повної підтримки України в майбутньому у членстві в родині Європейського Союзу. Також обговорили потужну санкційну політику проти РФ і нарощування цієї політики», – повідомив Глава держави під час зустрічі з представниками ЗМІ за результатами переговорів з Карлом Негаммером.

Президент подякував Австрії за гуманітарну допомогу й техніку, зокрема пожежні машини для ДСНС, яка допоможе Україні впоратися з наслідками вторгнення Російської Федерації.

Володимир Зеленський також висловив подяку Карлу Негаммеру за візит до України в цей складний час та за прагнення побачити всю правду на власні очі, зокрема, відвідавши місто Бучу.

«Це прекрасний сигнал, що лідери європейських держав, нехай поки що не всі, але починають приїжджати в Україну, підтримуючи нас не тільки на словах. Самі бачать, що тут відбувається і які наслідки вторгнення Росії, що вчинили російські військові. Це для нас дуже важливо», – сказав Глава держави.

Оставить комментарий

avatar
250