Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський після зустрічі з Президентом Єврокомісії: Мета України – бути у ЄС, бо ми поділяємо спільні цінності та саме за них боремося

Володимир Зеленський після зустрічі з Президентом Єврокомісії: Мета України – бути у ЄС, бо ми поділяємо спільні цінності та саме за них боремося
9 Кві 2022 00:40 | Новини України

Президент Володимир Зеленський висловив подяку Європейському Союзу за політичну, фінансову та військову підтримку України й закликав ЄС продовжити санкційний тиск на Російську Федерацію, допоки вона не відмовиться від своїх агресивних намірів. Про це Глава держави заявив під час спілкування з представниками ЗМІ за результатами переговорів із Президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн та Високим представником Європейського Союзу із закордонних справ та політики безпеки Жозепом Боррелем у Києві.

«Мета – бути у Європейському Союзі. Найважливіше, що ми поділяємо одні й ті ж цінності. І саме за них ми боремося – за свободу, за права наших людей», – сказав Володимир Зеленський.

Глава держави також подякував Урсулі фон дер Ляєн за фінансову допомогу, яку отримала Україна у складні часи війни, коли економіка нашої держави зазнала втрат унаслідок військового вторгнення Росії.

«Я точно знаю, що ми переможемо, і це все буде працювати. І на цій дистанції, саме тут, поруч, є країни Європейського Союзу та керівництво ЄС. І ця фінансова підтримка сьогодні, коли економіка поки що не працює, дуже важлива», – сказав Президент України.

Оставить комментарий

avatar
250