Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент України: Маємо продовжувати перемовини з Росією, вказуючи на всі скоєні нею злочини та домагаючись відповідальності

Президент України: Маємо продовжувати перемовини з Росією, вказуючи на всі скоєні нею злочини та домагаючись відповідальності
5 Кві 2022 12:40 | Новини України

Попри всі ті злочини, які скоїла російська армія щодо мирного населення в передмістях Києва, Україна має продовжувати перемовини з Російською Федерацією, адже під окупацією перебувають інші українські міста, де також заблоковані мирні громадяни. Про це заявив Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю представникам українських ЗМІ.

Глава держави констатував: після викриття злочинів окупантів у Бучі, Ірпені та інших містечках на Київщині й усвідомлення масштабів трагедії і представники української влади, і громадяни сприйматимуть як виклик навіть можливість перемовин із агресором, не кажучи вже про їх зміст.

«Усі розуміють, що те, що вони зробили – пробачення цьому немає. Ми повинні це знати», – наголосив Володимир Зеленський.

Та попри це, за словами Президента, необхідно знайти сили й продовжувати перемовини.

«Кожна така трагедія, кожна така Буча буде просто бити по руках щодо тих чи інших перемовин. І тут все одно треба знаходити можливості щодо таких кроків. Хочеться, щоб ці перемовини були з більш міцною позицією», – сказав він і зауважив, що тут важлива підтримка українського суспільства, яка також є потужною зброєю.

Оставить комментарий

avatar
250