Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Є безліч доказів, що саме російські війська знищують мирні міста, катують та вбивають мирних людей – звернення Президента Володимира Зеленського

Є безліч доказів, що саме російські війська знищують мирні міста, катують та вбивають мирних людей – звернення Президента Володимира Зеленського
5 Кві 2022 02:40 | Новини України

Українці! Українки!

Усі наші захисники й захисниці!

Сьогодні був дійсно важкий день. Емоційний.

Відвідав наші міста на Київщині, які ми звільнили від окупантів. Стоянка, Ірпінь, Буча.

Звичайно, зараз ця місцевість виглядає вже не так, як вчора. Тіла вбитих людей, вбитих українців вже забрали з більшості вулиць. Але у дворах, у будинках убиті ще залишаються.

Міста просто розбиті. На дорогах спалена військова техніка, розбиті й розстріляні машини. Особливо важко дивитися на сліди куль на автівках із написом «Діти».

Ми тільки почали розслідування всього того, що наробили окупанти. На цей час тільки в одній Бучі відомо про понад триста вбитих і закатованих людей. Імовірно, перелік жертв буде значно більшим, коли буде перевірене все місто. І це тільки одне місто.

Одна з багатьох українських громад, яку вдалося захопити російським військовим.

Вже є інформація про те, що в Бородянці та деяких інших звільнених містах кількість жертв окупантів може бути ще більшою. У багатьох селах звільнених районів Київської, Чернігівської та Сумської областей окупанти робили таке, чого місцеві не бачили навіть під час нацистської окупації 80 років тому. Безумовно, за це буде відповідальність для окупантів.

Оставить комментарий

avatar
250