Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Андрій Єрмак: Україна переможе, але важливо зберегти якомога більше життів та не допустити ще значніших втрат і руйнувань

Андрій Єрмак: Україна переможе, але важливо зберегти якомога більше життів та не допустити ще значніших втрат і руйнувань
31 Бер 2022 12:40 | Новини України

Україна сьогодні платить жахливу ціну за свою свободу й незалежність і обов’язково переможе. Але потрібно зробити все можливе, щоб зберегти якомога більше життів і максимально зменшити руйнування. Про це заявив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак в інтерв’ю телеведучому Вадиму Карп’яку, яке транслювалося в ефірі інформаційного марафону «Єдині новини #UАразом».

«Усі сьогодні розуміють, що ми переможемо. Але для нас важливо, щоб ми перемогли й максимально зробили все, щоб наші люди були живі, здорові. Щоб ворог не зруйнував іще більше наші міста, що відбувається щоденно», – зазначив він.

Андрій Єрмак зауважив, що для Президента Володимира Зеленського загибель кожного українця – це особиста трагедія. А сьогодні, напевно, немає родини в Україні, яку б не зачепила війна з Росією.

За його словами, наша держава й надалі домагатиметься збільшення допомоги, зокрема щодо постачання зброї, і це питання – під постійним особистим контролем Президента України Володимира Зеленського.

Оставить комментарий

avatar
250