Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

При Офісі Президента України з’явиться група експертів, яка аналізуватиме дотримання застосованих проти Росії санкцій – Володимир Зеленський

При Офісі Президента України з’явиться група експертів, яка аналізуватиме дотримання застосованих проти Росії санкцій – Володимир Зеленський
29 Бер 2022 09:40 | Новини України

При Офісі Президента України протягом тижня буде створена експертна група, яка відстежуватиме й аналізуватиме дотримання застосованих проти Росії міжнародних санкцій. Адже для України важливо, щоб санкційні пакети проти Російської Федерації були дієвими. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у зверненні.

«Для нас важливо, щоб санкційні пакети були дієвими й достатньо серйозними, зважаючи на те, що вже робить проти України Російська Федерація. Якщо ж санкційні пакети слабкі або працюють недостатньо, якщо їх можна обходити, то це створює в керівництва Росії небезпечну ілюзію, ніби вони можуть дозволяти собі й надалі те, що роблять зараз. А за це платять українці – своїми життями. Тисячами життів», – зазначив Глава держави.

«Тому вже з цього тижня ми створюємо при Офісі Президента групу експертів – українських і міжнародних, які на постійній основі аналізуватимуть застосовані проти Росії санкції – на що вони реально впливають», – повідомив він.

Як пояснив Володимир Зеленський, санкції повинні працювати так, як це й задумувалося, без жодної можливості їх обходити.

Оставить комментарий

avatar
250