Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент України провів зустріч із прокурором Міжнародного кримінального суду

Президент України провів зустріч із прокурором Міжнародного кримінального суду
16 Бер 2022 16:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч у режимі відеоконференції з прокурором Міжнародного кримінального суду (МКС) Карімом Ханом, який перебуває в нашій країні з візитом.

Глава держави відзначив важливість рішення Міжнародного кримінального суду про відкриття розслідування щодо жахливих порушень Росією міжнародного кримінального права під час вторгнення в Україну.

Президент також подякував за візит до нашої країни в цей складний час.

«Для нас дуже важливо в час війни, в час агресії російської держави проти наших людей те, що ви так швидко відреагували, так фахово», – констатував Володимир Зеленський.

Він запевнив, що українська влада готова надавати максимальне сприяння в діяльності слідчій групі МКС, яка з березня розпочала роботу в нашій країні. До цієї роботи залучені Генеральний прокурор України та відповідні правоохоронні органи.

«Всі розуміють, що відбувається. Є вже дві тисячі полонених, є свідки, є відеосвідчення і все, що вони сказали без тиску. Всі, хто забрали життя в людей ні за що на нашій землі, повинні бути покарані. Будемо з вами співпрацювати на найвищому рівні», – зазначив Глава держави.

Оставить комментарий

avatar
250