Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський на зустрічі лідерів держав Joint Expeditionary Force представив своє бачення, як можна зупинити російську агресію

Володимир Зеленський на зустрічі лідерів держав Joint Expeditionary Force представив своє бачення, як можна зупинити російську агресію
15 Бер 2022 16:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у форматі відеоконференції в зустрічі представників держав – членів Joint Expeditionary Force під головуванням Прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона. У межах заходу Глава Української держави представив своє бачення того, як можна зупинити російську агресію та забезпечити стійкий мир на Європейському континенті.

Передусім Президент подякував державам – партнерам України за підтримку та допомогу, яку вони надають.

«Наші люди пам’ятатимуть завжди, хто прийшов на допомогу в найскладніший час для нашої держави», – зауважив він.

Володимир Зеленський зробив акцент на тому, що світ потребує нових гарантій безпеки, адже старі довели свою неефективність.

«Російське вторгнення в Україну зруйнувало все, на чому трималася безпека в нашому регіоні і, впевнений, міжнародна безпека. Вагу організацій, на які ми всі сподівалися. Силу міжнародних конвенцій. Поставило під сумнів і наймогутніший альянс світу – НАТО», – наголосив Президент України.

Оставить комментарий

avatar
250