Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Час бути ефективними в рутинних справах і віддавати все необхідне для оборони – звернення Президента України Володимира Зеленського

Час бути ефективними в рутинних справах і віддавати все необхідне для оборони – звернення Президента України Володимира Зеленського
12 Бер 2022 14:40 | Новини України

Хоробрий народе нескореної країни!

Від самого ранку в українському – назавжди українському – Мелітополі збиралися люди, наші громадяни, на чергову акцію протесту проти російських військ.

Проти намагань поставити місто на коліна. Понад дві тисячі людей на площі.Почуйте, будь ласка, в Москві!

Якщо в Мелітополі проти окупації виходять дві тисячі людей, то скільки має бути у вас проти війни? Щоб було по чесному, щоб було по справедливості. Вчора окупанти захопили в полон мера Мелітополя Івана Федорова. Громада міста вимагає звільнити його. І це дуже важливо.

Я вдячний кожному мелітопольцю за цей спротив, за цю позицію. Окупанти повинні бачити, що вони чужі на нашій землі, на всій нашій землі України, і ніколи не будуть прийняті.

Впродовж ночі й сьогодні постійно говоримо з партнерами про цю ситуацію з нашим міським головою. Вимога проста – негайно звільнити його з полону.

Ми звертаємося до всіх лідерів світу, які говорять з Москвою. Франція, Німеччина, Ізраїль та інші.

Я особисто вже зателефонував канцлеру Німеччини Олафу Шольцу, говорив з ним. Говорив з Президентом Франції Еммануелем Макроном.

Оставить комментарий

avatar
250