Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Координаційний штаб з гуманітарних і соціальних питань активно та результативно працює над розв’язанням конкретних проблем українців в умовах війни – Андрій Єрмак 

Координаційний штаб з гуманітарних і соціальних питань активно та результативно працює над розв’язанням конкретних проблем українців в умовах війни – Андрій Єрмак 
10 Бер 2022 00:36 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак поінформував про роботу Координаційного штабу з гуманітарних і соціальних питань, який він очолив згідно з указом Президента Володимира Зеленського від 2 березня 2022 року.

Зокрема, на інформаційний ресурс «Співдія», який опрацьовує заявки з гарячої лінії спільно з «Монобанком» та забезпечує задоволення конкретних потреб громадян, надійшло понад 600 звернень. Створено регіональні хаби в Закарпатті, Львові, Івано-Франківську та Харкові.

Андрій Єрмак зазначив, що завдяки активній роботі координаторів штабу було залучено від компанії, яка побажала залишитися неназваною, 40 тисяч коробок ліків. Їх передали в медзаклади Києва.

У межах співпраці з міжнародними організаціями та Координаційним штабом до «Співдії» долучилися дві великі міжнародні організації – «Карітас» та проект міжнародної технічної допомоги «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), який виконує Alinea International Ltd. за підтримки уряду Канади.

«Спільно з Посольством Грузії та організацією «Карітас» розпочали доставку вантажів для забезпечення потреб громадян, які звертаються на платформу «Співдія», зокрема через гарячу лінію. Організація «Карітас» уже відвантажила першу допомогу в Одесу, Запоріжжя, Дніпро, Київ», – наголосив керівник Офісу Президента.

Оставить комментарий

avatar
250