Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Боротьба України за свободу залежить не лише від нас, але й від інших країн, які поділяють цінності свободи – Володимир Зеленський

Боротьба України за свободу залежить не лише від нас, але й від інших країн, які поділяють цінності свободи – Володимир Зеленський
8 Бер 2022 11:35 | Новини України

Україна сьогодні бореться за свою свободу та незалежність, але успіх нашої боротьби залежить не лише від нашої держави, але й від усіх країн цивілізованого світу. Про це сказав Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю ABC News.

«Сказати, скільки ми можемо витримати, – багато речей залежить не тільки від нас. Ми витримаємо. І навіть якщо вони зайдуть в усі міста, буде партизанська війна. Ніхто нашу свободу і незалежність не віддасть. Сьогодні – тут, завтра – країни Балтики, післязавтра – Польща, потім – Німеччина», – зазначив Глава Української держави.

Як розповів Володимир Зеленський, під час розмови з Президентом США Джозефом Байденом він обговорював питання підтримки України в небі.

«Ми хочемо паритету в небі, хоча б так, щоб був баланс. Ми не можемо віддавати перевагу тільки Російській Федерації, тому що вона нас бомбить, розстрілює, кидає бомби, запускає ракети, бойові гвинтокрили, винищувачі, літаки – багато всього. Ми це не робимо, тому що в нас немає неба, ми його не контролюємо», – сказав Президент.  

Оставить комментарий

avatar
250