Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Тактика російських військ нагадує терористичні методи, коли обстрілюють житлові квартали й дитячі садочки – Михайло Подоляк

Тактика російських військ нагадує терористичні методи, коли обстрілюють житлові квартали й дитячі садочки – Михайло Подоляк
25 Лют 2022 21:40 | Новини України

Збройні Сили України, Національна поліція та територіальна оборона працюють добре й утримують контроль над значною частиною української території, яка зазнала ударів з боку Російської Федерації. Про це заявив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк на брифінгу в Офісі Глави держави.

«Якщо зіставити військові потенціали України й Росії, то ми тримаємося дуже ефективно. Наші вороги хочуть вирішити ключове завдання – затиснути Київ та основні міста сходу й півдня країни. Ми відчуваємо їхні плани, і особливо це розуміє керівництво ЗСУ», – сказав він.

Як зауважив Михайло Подоляк, тактика, яку застосовують російські збройні сили, частково нагадує терористичні методи, коли обстрілюють житлові квартали, а сьогодні були навіть обстріли дитячих садочків.

«Воєнні злочини, які, на жаль, є на сьогодні, повинні отримати сувору юридичну оцінку», – заявив він.

Радник керівника Офісу Президента вкотре наголосив, що противнику не вдасться втілити свої плани з усунення керівництва Української держави та створення хаосу в країні. Він підтвердив, що Президент Володимир Зеленський перебуває в Києві та ефективно здійснює керівництво країною та обороною.

Оставить комментарий

avatar
250