Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На полях Мюнхенської конференції з питань безпеки Президент України провів низку двосторонніх зустрічей

На полях Мюнхенської конференції з питань безпеки Президент України провів низку двосторонніх зустрічей
20 Лют 2022 15:40 | Новини України

У межах участі у 58-й Мюнхенській конференції з питань безпеки Президент України Володимир Зеленський провів низку зустрічей з лідерами інших держав та міжнародних інституцій.

Зокрема, Президент зустрівся з Прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном. Володимир Зеленський подякував йому за непохитну підтримку незалежності й територіальної цілісності України, а також за надану британською стороною допомогу для зміцнення обороноздатності нашої держави.

«У нинішній непростий час дуже важливо, хто на цьому шляху поруч з Україною. Важливо, що є такі справжні надійні й потужні, не теоретичні, а предметні друзі, як Велика Британія», – сказав Глава держави.

Він поінформував Бориса Джонсона про інтенсифікацію провокаційних обстрілів українських позицій та масштабну кампанію дезінформації з боку РФ з метою виправдання подальшої ескалації та агресії.

«Це дуже небезпечний момент нашої історії. Якщо Росія вторгнеться в Україну, це буде катастрофою для Європи, для України й для самої Росії. Я вважаю, що кожен на цій конференції прагне до єднання, підтримки та солідарності з Україною», – наголосив Прем’єр-міністр Великої Британії.

Оставить комментарий

avatar
250