Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент України: Медицина повинна не лише стабілізувати стан людини, а й максимально відновлювати її життєдіяльність

Президент України: Медицина повинна не лише стабілізувати стан людини, а й максимально відновлювати її життєдіяльність
11 Лют 2022 18:40 | Новини України

У межах робочої поїздки на Харківщину Президент України Володимир Зеленський провів засідання президії Конгресу місцевих та регіональних влад, під час якого обговорили питання підвищення якості медичних послуг та забезпечення гідної оплати праці медиків. 

Глава держави наголосив, що сильна Україна – це сильна медицина.

«Саме зараз мова про підвищення заробітних плат наших лікарів і середнього медичного персоналу. У кожному, навіть найменшому, найвіддаленішому закладі, без винятків», – зазначив він. 

Володимир Зеленський нагадав, що минулого року, відповідно до указу Президента, був збільшений бюджет для сфери охорони здоров’я та Програми медичних гарантій. А далі має діяти місцева влада та керівники медичних закладів.

Також Глава держави поставив завдання підвищити якість медичних послуг, які мали б на меті не лише стабілізацію стану, а й максимальне відновлення функціонування організму людини.

«Це медицина, невід’ємною частиною якої є реабілітація з першого дня захворювання або травми. Визначено 24 реабілітаційні центри, які держава в межах «Великого будівництва» пріоритетно облаштує в кожному регіоні нашої держави», – наголосив Володимир Зеленський. 

Оставить комментарий

avatar
250