Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Німеччині дикий кабан пробрався у чужий будинок та заснув на дивані

Джерело: Новости Ю Инфо

У Німеччині дикий кабан пробрався у чужий будинок та заснув на дивані
9 Лют 2022 08:01 | Новини України

Дикий кабан влаштував справжнє свинство вдома в однієї мешканки німецького Хагена. Вигнати непроханого гостя жінці допомогли поліцейські.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: На такого гостя 39-річна мешканка німецького міста Хаген ніяк не очікувала. Увійшовши до свого будинку ввечері 4 лютого, вона злякалася. По кімнатах гасав великий кабан, як пізніше з’ясувалося, вагою близько 60 кг. Тварина влаштувала справжній погром у домівці, а потім прилягла на дивані, щоб трішки перепочити. На цьому місці його і сфотографували поліцейські, які приїхали на виклик.

Зауважимо, що кабани можуть бути агресивними, тим більше в незвичній обстановці. Порадившись з мисливцем, що прибув на допомогу, поліцейські обережно зайшли, залишивши вхідні двері навстіж, а кабан, встигнувши попозувати для фотосесії і прокинутися, зістрибнув на підлогу і через відчинені двері побіг на двір. У будинок він проникнув, швидше за все, через нещільно зачинені двері тераси.

У цей час року кабани чекають на потомство і можуть бути особливо небезпечні. У Німеччині зустріти їх на волі – не рідкість. Фахівці рекомендують не наближатися до них, тим більше якщо дика свиня опинилася у вас у квартирі.

Оставить комментарий

avatar
250