Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Вчені розробили канабісовмістну ковбасу

Джерело: Новости Ю Инфо

Вчені розробили канабісовмістну ковбасу
8 Лют 2022 20:01 | Новини України

Стартап Planet Based Foods дебютував у США з першим м’ясом рослинного походження, виготовленим із коноплі як основного інгредієнта. Про це повідомляє newfood.media, пише agronews.ua.

Використовуючи інноваційний процес, який максимізує вміст поживних речовин, стартап створює котлети для гамбургерів, ковбаски та навіть крабли із насіння коноплі з додаванням горохового протеїну та коричневого рису.

Planet Based Foods стверджує, що її продукти забезпечують високоефективне харчування та омега-3-6-9 жирні кислоти без використання сої, глютену або ГМО.

Наразі компанія пропонує п’ять позицій, доступних для покупки в Інтернеті: оригінальний конопляний бургер, південно-західний конопляний бургер з зеленим чилі, хот-доги для сніданку та італійський і оригінальний крамбл.

Planet Based Foods була заснована в 2019 році Брейліном Девісом, Робертом Девісом і Тедом Кешем, які разом присвятили 6 років дослідженням і розробкам, спрямованим на перетворення конопляного білка у м’ясо рослинного походження.

Багата білком і поживними речовинами конопля також є надзвичайно стійкою культурою, яка пропонує ряд екологічних переваг.

Оставить комментарий

avatar
250