Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

РНБО під головуванням Президента розглянула питання забезпечення національної безпеки від внутрішніх і зовнішніх загроз

РНБО під головуванням Президента розглянула питання забезпечення національної безпеки від внутрішніх і зовнішніх загроз
24 Січ 2022 22:40 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ради національної безпеки і оборони, під час якого було заслухано доповіді представників органів влади щодо ситуації в безпековій, економічній, енергетичній, медичній галузях та у сфері кіберзахисту країни.

«Підсумком саме цього засідання є не гучні рішення для медійного простору, а важливі висновки для суспільства і громадян. Вони звучать просто: все під контролем, причин для паніки немає. Першим питанням засідання, звісно, була ситуація на сході України», – зазначив Володимир Зеленський у відеозверненні за результатами засідання РНБО.

Зокрема, на засіданні Ради нацбезпеки і оборони було заслухано доповіді голови Державної прикордонної служби Сергія Дейнека, начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирила Буданова та голови Служби зовнішньої розвідки Олександра Литвиненка.

Міністр оборони Олексій Резніков доповів щодо впровадження закону про основи національного спротиву, який набув чинності 1 січня 2022 року. Згідно з документом відбувається формування першої черги сил територіальної оборони в умовах мирного часу.

Оставить комментарий

avatar
250