Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський: Конференція в Лугано має ознаменувати перехід до нової філософії підтримки змін в Україні

Володимир Зеленський: Конференція в Лугано має ознаменувати перехід до нової філософії підтримки змін в Україні
20 Січ 2022 12:40 | Новини України

П’ята Конференція з питань реформ в Україні, запланована на липень 2022 року, має ознаменувати перехід до підтримки системної трансформації нашої країни. Про це Президент Володимир Зеленський сказав у відеозверненні до учасників заходу «На шляху до Лугано».

«Пандемія внесла корективи у формат нашої зустрічі. Однак наш спільний інтерес і пріоритети залишаються незмінними. А саме – зробити все, щоб п’ята Конференція з питань реформ в Україні стала спільним успіхом України та Швейцарії. Здійснені за останні роки реформи запустили процес глибокої трансформації України, який ми прагнемо розвивати. Тому дуже важливо, щоб Конференція в Лугано ознаменувала перехід до нової філософії підтримки змін в Україні – підтримки системної трансформації», – наголосив Володимир Зеленський.

Глава держави відзначив чудову взаємодію зі своїм швейцарським колегою Ігнаціо Кассісом щодо підготовки Конференції, яка має продемонструвати її учасникам іншу Україну – сучасну, динамічну, стійку країну нових можливостей.

Оставить комментарий

avatar
250