Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Проведення Євробаскету-2025 в Україні є одним із пріоритетів Володимира Зеленського – заступник керівника Офісу Президента

Проведення Євробаскету-2025 в Україні є одним із пріоритетів Володимира Зеленського – заступник керівника Офісу Президента
18 Січ 2022 17:40 | Новини України

Україна зробить усе, щоб бути готовою до проведення матчів чоловічого чемпіонату Європи з баскетболу серед національних збірних у 2025 році (Євробаскет-2025) на найвищому рівні у разі здобуття такого права. На цьому наголосив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко під час зустрічі з представниками Міжнародної федерації баскетбольних асоціацій Європи (ФІБА Європа).

Представники ФІБА Європа прибули до України з метою оцінки стану готовності до проведення змагань у Києві та Львові, заявлених Федерацією баскетболу України як міста, що прийматимуть чемпіонат.

На зустрічі Кирило Тимошенко нагадав, що в кінці вересня 2021 року Президент України Володимир Зеленський провів переговори з президентом ФІБА Європа Тургаєм Демірелем, під час яких запевнив, що наша держава виконає всі вимоги для проведення Євробаскету-2025.

«Будівництво спортивних арен, зокрема для проведення Євробаскету, є одним із флагманських проектів у програмі Президента України «Велике будівництво». І Володимир Зеленський постійно контролює ці питання, терміни спорудження об’єктів. Крім того, для реалізації цих проектів у нас є прекрасна взаємодія центральної та місцевої влади», – зазначив заступник керівника Офісу Глави держави.

Оставить комментарий

avatar
250