Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Україна ще ніколи не мала такої підтримки міжнародної спільноти, як у нинішній вирішальний час – Андрій Єрмак

Україна ще ніколи не мала такої підтримки міжнародної спільноти, як у нинішній вирішальний час – Андрій Єрмак
14 Січ 2022 20:40 | Новини України

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак переконаний, що наша держава разом з іноземними партнерами зробить усе для недопущення ймовірної ескалації з боку Російської Федерації та для встановлення миру на сході України.

Про це він сказав під час онлайн-зустрічі, організованої американським аналітичним центром Atlantic Council, яку модерував директор Євразійського центру при Атлантичній раді, колишній Посол США в Україні Джон Гербст.

«Сьогодні, коли є загроза ескалації з боку Росії, ми відчуваємо, можливо, найсильнішу підтримку України за роки її незалежності», – вважає Андрій Єрмак.

Він зазначив, що Президент Володимир Зеленський і представники його команди перебувають на постійному зв’язку з усіма міжнародними партнерами України.

Андрій Єрмак наголосив, що жодні питання безпеки у Європі не можуть обговорюватися без нашої держави і не може йтися про безпеку на Європейському континенті без припинення війни на сході України. Саме тому наша держава вітає задекларовану партнерами позицію стосовно дотримання принципу «нічого про Україну без України».

Оставить комментарий

avatar
250