Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Принцип «нічого про Україну без України» має бути й буде збережений – Андрій Єрмак на зустрічі з європейськими журналістами

Принцип «нічого про Україну без України» має бути й буде збережений – Андрій Єрмак на зустрічі з європейськими журналістами
11 Січ 2022 22:40 | Новини України

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч із журналістами, які представляють низку провідних європейських ЗМІ: Süddeutsche Zeitung (Німеччина), Le Figaro, L’Opinion та Radio France (Франція), TVN (Польща).

Андрій Єрмак відповів на запитання щодо безпекової ситуації на Донбасі та навколо кордонів України, а також поінформував представників медіа про перебіг перемовин у межах Нормандського формату на рівні політичних радників лідерів держав-учасниць.

Керівник Офісу Президента переконаний, що агресія Росії проти України стане величезною помилкою як з боку РФ, так і з боку тих країн, які дозволять цьому відбутися, і матиме незворотні наслідки.

Він наголосив, що українська влада щодня працює над зміцненням армії та обороноздатності держави і вдячна за відповідну допомогу іноземним партнерам.

«Ми отримали гарантії від Президента США Джозефа Байдена та всіх наших західних партнерів, що будь-які питання, що стосуються нашої країни та її безпеки, не будуть обговорюватися без її участі. І принцип «нічого про Україну без України» дотримуватиметься під час будь-яких перемовин», – сказав Андрій Єрмак.

Оставить комментарий

avatar
250