Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

До участі у новорічному привітанні Президента було запрошено українців, діяльність яких є надзвичайно важливою для України

До участі у новорічному привітанні Президента було запрошено українців, діяльність яких є надзвичайно важливою для України
1 Січ 2022 17:40 | Новини України

У новорічному привітанні Президента України Володимира Зеленського з нагоди 2022 року взяли участь українці, які відзначилися суспільно важливою діяльністю, непересічними досягненнями та мають виняткові здобутки.

«Я говоритиму не про те, що було зроблено, а про тих, хто це зробив. І не тільки цього року. А хто весь час незалежності будує і творить Україну. Наші люди. Звичайні громадяни. Хоча ні. Наші надзвичайні люди і громадяни України», – зазначив Володимир Зеленський у новорічному привітанні.

Зокрема, Глава держави запросив долучитися до святкового заходу, який відбувся в Маріїнському палаці, пілотів гелікоптера Airbus H145 Віталія Цапка і Василя Ціля, які на гвинтокрилі повітряної швидкої допомоги провели термінову евакуацію немовляти з вродженою вадою серця. Малюка за 45 хвилин доправили з Ужгорода до дитячого кардіохірургічного відділення медзакладу Львова для невідкладної операції. Львівські лікарі врятували дитину.

До привітання Президента також долучився льотчик ДП «Антонов», пілот літака «Мрія», Герой України Сергій Трошин. Борт під його керівництвом доправив вакцину проти коронавірусу та медичні засоби в десятки країн світу.

Оставить комментарий

avatar
250