Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

РНБО під головуванням Президента розглянула заходи із забезпечення національної безпеки України

РНБО під головуванням Президента розглянула заходи із забезпечення національної безпеки України
30 Гру 2021 21:40 | Новини України

Під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбулося останнє у 2021 році засідання Ради національної безпеки і оборони, на якому було заслухано низку питань, зокрема щодо протидії зовнішнім і внутрішнім загрозам.

Так, секретар РНБО Олексій Данілов доповів про першочергові заходи із забезпечення національної безпеки від внутрішніх і зовнішніх загроз.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов та голова Служби зовнішньої розвідки Олександр Литвиненко виступили з доповідями щодо зовнішніх загроз, зокрема щодо ситуації довкола державного кордону України та характеру ймовірних безпекових викликів.

«Є певне збільшення кількості військових… Ми відстежуємо те, що відбувається біля нашого кордону, що стосується периметру 200 кілометрів від нашого кордону, 400 кілометрів від нашого кордону», – сказав Олексій Данілов на брифінгу за результатами засідання Ради нацбезпеки і оборони.

Також на засіданні РНБО відбулося обговорення механізмів реалізації Плану оборони України за доповіддю міністра оборони Олексія Резнікова. Командувач Збройних Сил України Валерій Залужний зі свого боку доповів про готовність ЗСУ до виконання покладених завдань.

Оставить комментарий

avatar
250