Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент вручив орден «Золота Зірка» родинам загиблих військових, яким посмертно присвоєно звання Героя України

Президент вручив орден «Золота Зірка» родинам загиблих військових, яким посмертно присвоєно звання Героя України
29 Гру 2021 17:40 | Новини України

Президент Володимир Зеленський зустрівся з сім’ями чотирьох військових, яким були присвоєні звання Героя України посмертно.

Глава держави зауважив, що сьогодні має честь передати найвищі нагороди родинам за подвиг їхніх рідних і близьких.

«Ваші рідні віддали своє життя за Україну. Хтось звільняв схід нашої держави від ворога, бився під Попасною, Лисичанськом, Сєвєродонецьком, але не вийшов з оточення під Іловайськом. Хтось на околиці Луганщини, в зоні АТО, віддав життя заради своїх побратимів. Хтось брав участь у миротворчих місіях України, миротворчих місіях ООН і зберіг багатьом життя. А хтось до останньої хвилини відбивав наш український Донецький аеропорт. На жаль, цих людей сьогодні немає. З великою повагою прийміть ці нагороди достойних героїв. Для нас нагорода, що ми живемо з такими людьми в одній країні, а для вас ця нагорода – велика подяка й уклін від усього українського народу», – зазначив Володимир Зеленський.

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний наголосив, що робота з нагородження українських героїв триватиме – «всіх дітей, чоловіків та батьків героїв, які не повернулися, обов’язково згадаємо й відзначимо».

Оставить комментарий

avatar
250